De stichting was 21 januari en 22 januari j.l. aanwezig met een eigen stand op de Bio-Beurs 2015.

Er was veel belangstelling voor de Bio-KI stieren en dubbeldoelkippenfokkerij. Totaal verkochten wij 300 doses zaad van de 8 verschillende stieren. Veel veehouders wachten nu op de eerste fokwaarden van de stieren Jaap, Henkieboy, Jeroen en Arkemheen. Deze stieren krijgen nu steeds meer dochters aan de melk en er moeten dus bijna wel fokwaarde komen.

De dubbeldoelkippen trokken veel belangstelling. Veel kleinschalige kippenhouders willen er mee aan de slag. De fokkerij wordt nu eerst met ondersteuning van o.a. provincie Overijssel, opgezet op de Warmonderhof, op de biologische boerderij van deze MBO opleiding in Dronten. Vanuit deze plek hopen wij de kippen en fokkerij verder in de praktijk te kunnen brengen.

BBstandBioKI2015-2